Inschrijven

Inschrijven op het startterrein Voorinschrijven voor de Vissenloop 2024 is vanaf nu mogelijk op inschrijven.nl

Online inschrijven

Je kan je vanaf nu tot 24 mei 2024 online voorinschrijven, daarna nog op zaterdag 25 mei 2024 inschrijven op het startterrein! Wij beschikken op het startterrein over een pinapparaat. Let op: voorinschrijven is goedkoper! Er worden extra kosten op zaterdag 25 mei 2024 bij gerekend. 

Diverse Vissenloop-artikelen kun je bestellen via de Merchandise-pagina).

Tarieven

Basisschoolleerlingen betalen ongeacht de gekozen afstand € 5,-.

De overige wandelaars betalen voor de 5, 10, 15 en 20 km € 12,50 en voor de 25, 30 en 40 km € 17,50.

Inschrijven is op de dag zelf nog mogelijk maar kost € 3,- extra (guppen € 1,-) en is mogelijk middels contante betaling en PIN.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat of via de ‘Wandel tegen kanker‘-actie van KWF en niet via online inschrijven op inschrijven.nl

Inschrijven als school? Neem dan ook contact op met het secretariaat.  

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kan je op de dag zelf ophalen op het startterrein op Plein 1945 no. 45 in IJmuiden. Je ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee je na de finish een heerlijk visje kan ophalen! Tevens liggen daar je bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het startterrein en starttijden.


Wandel tegen kanker en
voor het leven

Jouw wandeling maakt het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Laat je sponsoren voor jouw deelname aan de Vissenloop. Als jij je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld voor 24 mei 2024, word je beloond met een gratis startbewijs en een uniek Wandel tegen kanker shirt. Geld ophalen doe je in een handomdraai met jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina!

  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Gratis startbewijs
  • Gratis Wandel-tegen-kankershirt
  • Een eigen actiepagina

Alleen een actiepagina

Wil jij je wel laten sponsoren, maar wil je niet minimaal 500 euro ophalen? Dan kun je zelf je startbewijs via de Vissenloop regelen en alsnog een actiepagina maken. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je alsnog het unieke Wandel tegen kanker-shirt. KWF zal jou steunen in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Eventueel een gratis Wandel tegen kanker-shirt
  • Een eigen actiepagina
 

Met een team meedoen via Wandel tegen kanker? Dat kan!

Tijdens je persoonlijke inschrijving krijg je de optie om een team samen te stellen. Samen met jouw team haal jij geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Je teamleden
kunnen zich daarna aansluiten bij je team. Teamleden kunnen zich inschrijven voor verschillende afstanden, dat is geen probleem. Wie het team aanmaakt beslist bij aanvang of het team gaat voor de variant van een gratis startbewijs bij 500 euro sponsorgeld per persoon, of dat het team gaat voor de andere variant waarbij iedereen zelf zijn startbewijs regelt.