Inschrijven

Inschrijven op het startterrein

Inschrijven voor de Vissenloop van 2022 is nu mogelijk! Ook kunt u diverse Vissenloop-artikelen bestellen via de Merchandise-pagina.

Online inschrijven

Vanaf januari 2022 kunt voorinschrijven tot en met 19 mei 2022. U kunt zich ook nog op zaterdag 21 mei 2022 inschrijven op het startterrein! Dit kost €3,- extra (guppen €1,-). Wij beschikken op het startterrein over een pinapparaat.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat en niet via online inschrijven op inschrijven.nl

Inschrijven als school? Neem dan ook contact op met het secretariaat.  

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kunt u op de dag zelf ophalen op het startterrein aan de Minister van Houtenlaan 123 te Velsen-Zuid. U ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee u na de finish een heerlijk visje kunt ophalen! Tevens liggen daar uw bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het startterrein en starttijden.

Guppenkaart

Sponsoring deelnemers

Naast het inschrijfgeld en de fysieke uitdaging kun je ook kiezen voor een extra uitdaging: meer geld ophalen! Voor de hoogst persoonlijke extra donatie is een mooie prijs beschikbaar. Dus download het formulier en start een actie op!

Voor de jongste deelnemers is er de Guppenkaart. Download hier je Guppenkaart.