Inschrijven

Inschrijven op het startterrein

Voorinschrijven voor de Vissenloop van 2023 is vanaf 1 december weer mogelijk! 

Je kan diverse Vissenloop-artikelen bestellen via de Merchandise-pagina.

Je kan je tot en met 2 juni 2023 online voorinschrijven, daarna nog op zaterdag 3 juni 2023 inschrijven op het startterrein! Wij beschikken op het startterrein over een pinapparaat en betaling is ook mogelijk middels een QR-code.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat of via de ‘Wandel tegen kanker‘-actie van KWF en niet via online inschrijven op inschrijven.nl

Inschrijven als school? Neem dan ook contact op met het secretariaat.  

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kan je op de dag zelf ophalen op het startterrein aan de Minister van Houtenlaan 123 te Velsen-Zuid. Je ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee je na de finish een heerlijk visje kan ophalen! Tevens liggen daar je bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het startterrein en starttijden.


#WandelTegenKanker
#WandelTegenKanker-deelnemers zorgen nu al voor een extra sponsorbedrag van !

Wandel tegen kanker

Gratis startbewijs

Doe mee en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Schrijf je in via KWF én haal minimaal 250 euro op aan sponsorgeld. KWF beloont jou dan met een gratis startbewijs. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

  • Minimaal 250 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Gratis startbewijs
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt bij 500 euro aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

Schrijf je in

Ik regel mijn eigen startbewijs

Wil jij meedoen maar weet je niet of je 250 euro aan sponsorgeld ophaalt? Koop zelf je startbewijs bij de Vissenloop IJmuiden en maak vervolgens jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Laat je sponsoren en zamel geld in voor kankeronderzoek. Iedere euro telt!

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

 

Meedoen als team

Tijdens je inschrijving krijg je de optie om een team samen te stellen. Samen met jouw team haal jij geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Je teamleden kunnen verschillende afstanden lopen, maar allemaal met hetzelfde doel: tegen kanker. Voor het leven.

Schrijf je team nu in Meer weten over Wandel tegen kanker?