Inschrijven

Inschrijven op het startterrein

Inschrijven voor de Vissenloop van 2022 is nu nog niet mogelijk. Wel kunt u diverse Vissenloop-artikelen bestellen via de Merchandise-pagina.

Vanaf december 2021 kunt voorinschrijven tot en met 20 mei 2022. U kunt zich ook nog op zondag 22 mei 2022 inschrijven op het start/finishterrein! Dit kost €3,- extra (guppen €1,-). Wij beschikken op het start/finishterrein over een pinapparaat.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat en niet via online inschrijven op inschrijven.nl

Inschrijven als school? Neem dan ook contact op met het secretariaat.  

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kunt u op de dag zelf ophalen op het start/finishterrein aan de Haringkade 2 te IJmuiden. U ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee u na de finish een heerlijk visje kunt ophalen! Tevens liggen daar uw bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het start/finishterrein en starttijden.

Guppenkaart

Sponsoring deelnemers

Naast het inschrijfgeld en de fysieke uitdaging kun je ook kiezen voor een extra uitdaging: meer geld ophalen! Voor degene die een persoonlijk sponsorformulier inlevert met een bedrag dat hoger is dan € 50,- hebben wij een exclusieve Vissenloop-USB-stick klaarliggen! Voor de hoogste extra donaties zijn diverse mooie prijzen beschikbaar. Dus download het formulier en start een actie op!

Voor de jongste deelnemers is er de Guppenkaart. Download hier je Guppenkaart.