De Alternatieve Vissenloop.

man wandelt met kinderen op de Kop van de Haven

Loop jij mee?

We doen het dit jaar anders. De Alternatieve Vissenloop. Een wandeltocht die je met een paar vrienden, je familie of gewoon in je eentje kunt lopen. Niet op één vaste dag zoals je van de Vissenloop gewend bent, maar op een moment dat jij het wil. We doen dit om drie redenen. Vanwege de coronapandemie willen we de Vissenloop op een zo veilig mogelijke manier organiseren. Bovendien proberen we via dit alternatief het vlammetje van de Vissenloop brandend te houden en de binding met onze volgers stevig te houden. De laatste reden is om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Het blijft zeer belangrijk om toch een mooi bedrag in te zamelen.

Hoe en wanneer?

De Alternatieve Vissenloop bestaat uit een wandeltocht van 10 kilometer. We hebben de route zo veel mogelijk laten lijken op de eerste Vissenloop uit 2015. Er zijn maar een paar punten veranderd. De route gaat door Oud-IJmuiden, voert wandelaars langs de duinrand, over het strand en gaat het laatste deel door de haven. Je wandelt de tocht op eigen gelegenheid in de periode van zondag 30 mei tot en met zaterdag 4 september. Dus wanneer jij wilt. Kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon. De opbrengst gaat uiteraard naar KWF Kankerbestrijding.

Fotowedstrijd Zebra Uitzendbureau

 © Paul ApeldoornSamen met Zebra Uitzendbureau organiseren we een fotowedstrijd voor deelnemers aan de Alternatieve Vissenloop. Geef jezelf op voor de wandeltocht, wandel de route, maak een foto tijdens je Vissenloopdeelname en plaats deze op je Instagram- of Facebookpagina met #Vissenloop2021.

Je maakt daarbij kans op één van de drie prijzen die Zebra Uitzendbureau ter beschikking stelt. De fotowedstrijd loopt van zondag 30 mei tot en met zaterdag 4 september. Daarna zal een jury bestaande uit de Vissenlooporganisatie en Zebra Uitzendbureau de drie winnaars bekend maken.

Maak kans op een
Zilt aan Zee Day At The Beach

Deelnemers aan de Alternatieve Vissenloop mogen Zilt aan Zee als sanitaire stop gebruiken. En als je hier toch een tussenstop maakt, doe dan meteen mee aan de winactie van het strandpaviljoen speciaal voor Vissenloopdeelnemers. Op de bar staat een bokaal. Laat daarin je gegevens achter. Na zaterdag 4 september volgt een trekking.

Zilt aan Zee

Ben jij deelnemer aan de Alternatieve Vissenloop en heb je je gegevens ingevuld en ingeleverd? Dan maak je kans op een Zilt aan Zee Day At The Beach. Het bestaat uit een waardecheque dat recht geeft op een luxe Zilt Beach Bag, twee keer koffie of thee naar keuze met huisgemaakte appeltaart en de huur van twee Zilt Beach Bedden voor een heerlijk dagje strand.

We hopen je dit jaar tegen te komen tijdens de Alternatieve Vissenloop en anders volgend jaar voor de 6e editie van de Vissenloop op zondag 22 mei 2022.