Een bijzondere vriendenclub

Deaf Europe Football Trip Holland

Deaf Europe Football Trip Holland. Een dove vrienden groep die sinds 2011 ieder jaar samen een weekendje er op uit gaan en daarbij ook een wedstrijd meepikken van de lokale voetbalclub. Zo hebben ze onder meer Barcelona, Madrid, Porto, Lissabon, Belgrado, Athene en Newcastle inmiddels aangedaan.

Voor het tweede jaar wandelen ze mee met de Vissenloop en dit jaar doen ze dat met een meer dan verdubbeld aantal deelnemers! U kunt deze vrienden sponsoren, zodat ze nog meer kunnen ophalen voor KWF kankerbestrijding op 27 mei. Richard Jansen: “Graag vernemen we van u want het zou toch mooi zijn als we een mooi bedrag op kunnen halen voor meer onderzoek naar deze vervelende ziekte”. Sponsors kunnen zich melden via defth@vissenloopijmuiden.nl

Daarnaast stellen ze ook een cap en sjaal beschikbaar voor de loterij! Wat een pracht-actie! De loten raken zo zoetjes aan uitverkocht, dus bestel ze nog snel online als u nog niet bent ingeschreven voor de Vissenloop. Kom, doe ook mee! Kom in beweging voor KWF kankerbestrijding!