Kerstgroet 2019

Vissenloop wenst u fijne feestdagen

Beste wandelaars van de Vissenloop,

Wij willen u graag weer ontmoeten
op 17 mei 2020!

Want zonder uw aanwezigheid geen wandelaars, geen gezelligheid, geen mooie herinneringen aan de vorige wandeltochten.
En zeker zonder u geen groot geldbedrag waar we naar streven voor KWF Kankerbestrijding.
Voor u wandelaars worden de routes alweer bedacht. IJmuiden heeft weer nieuwe dingen te laten zien. Voor de gezelligheid op die dag zijn we al bezig om afspraken te maken met vele mensen die willen komen optreden.

En natuurlijk zijn we blij als u met velen komt, hoe meer mensen, hoe meer visjes er gebakken gaan worden, maar wat natuurlijk ook een hele grote opbrengst geeft. En elke dag zien we weer hoe nodig het is om geld te genereren voor KWF Kankerbestrijding!

Vissenloop wenst u fijne feestdagen
Foto’s besneeuwde duinen: www.kuiperdesign.com

Maar ook nu de dagen zo snel donker worden en de boot van de goede Sint weer is weggevaren. Als alle lichtjes in de bomen worden gehangen. Als de huizen versierd worden met vele lichtjes. Dan willen wij u graag mooie dagen wensen rondom de Kerstdagen. Maar vooral een mooi en gezond 2020 wensen. Met heel veel gezondheid voor de mensen om u heen. En natuurlijk willen we u graag weer tegenkomen bij onze Vissenloop in het nieuwe jaar op 17 mei.

Vergadering

Er zijn al vele voorbereidingen getroffen. Er wordt al volop vergaderd.De kick-off zal plaatsvinden op 15 januari 2020 om 16.00 uur en wij mogen te gast zijn bij één van onze vele sponsoren: de firma Vrolijk, prachtig gelegen aan het water.

Cornelis Vrolijk

Natuurlijk kunt u zich nu al online inschrijven voor de Vissenloop op 17 mei 2020.
Doe het meteen!

Online inschrijven

Foto: Mattijs Kuiper, www.kuiperdesign.com