Sponsorprijs Vissenloop uitgereikt

directeur van DFDS, Teun Wim Leene, Maurice en Fabien Thijssens en Vissenloop bestuursvoorzitter van de Vissenloop Fred van Dam

Op zondag 19 mei werd door KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen voor de vijfde keer het wandelevenement Vissenloop georganiseerd. Een inmiddels heel bekend wandelevenement, met vorig jaar maar liefst 2.200 deelnemers en een recordopbrengst voor KWF Kankerbestrijding van 60.000 euro.

Aan dit wandelevenement is tevens een sponsorprijs verbonden die kan worden gewonnen door een individu, een groepje wandelaars of een familie die, buiten het inschrijfgeld, het hoogste bedrag aan  sponsorbijdrage bijeen weet te brengen. 

Dit jaar waren de gelukkige prijswinnaars Maurice en Fabien Thijssens uit IJmuiden.

Voor de beide jonge heren een spannend moment met een ontvangst op het hoofdkantoor van DFDS Seaways in IJmuiden, één van de hoofdsponsors van de Vissenloop.  Uit handen van de directeur van DFDS, Teun Wim Leene, ontvingen zij de benodigde reispapieren voor twee personen die, tot hun verbazing en grote vreugde, bestaat uit een 4-daagse stedentrip inclusief overnachtingen naar Engeland. Gezien hun leeftijd moet deze reis wel onder begeleiding van een volwassene plaatsvinden. ,,Maar daar komen we wel uit’’, zei Teun Wim tegen mevrouw Thijssens die haar zonen begeleidde.

Op de vraag van Fred van Dam, voorzitter van het bestuur van KWF Kankerbestrijding, afdeling Velsen of zij komend jaar weer deelnemen aan de Vissenloop, volgde een volmondig ‘ja’.

Die zesde Vissenloop zal worden gehouden op zondag 17 mei 2020. Dus wandelliefhebbers, noteer deze datum alvast in uw agenda.